Annons
Annons


BARA 2 MÅNADER KVAR!!!


morning-yoga-4morning-yoga-2morning-yoga-6

God morgon mina finisar! Vaknade upp här med världens träningsvärk i både överkropp och rumpis. Körde lite styrka för ben/rumpa i söndags (berättar mer om det senare) och igår tränade jag pole. Så idag får det bli vilodag även om jag har fullt ös medvetslös på jobbfronten.

Annons

Ska bland annat på möte och planera resan till Thailand. Wohoo, kan inte fatta att det bara är drygt 2 månader kvar?! Det kommer vara yoga på terassen varje morgon följt av ekologisk raw frukost (som ni kan se på bilderna ovan) som är HELT MAGISK! Händer ibland att jag drömmer om dessa smoothies, bananbröd och fruktsallad. Vet inte vad det är men allt smakar mycket bättre i Thailand. Antagligen för att frukt och allt är helt färskt. MUMS! Förutom yogan så kommer deltagarna få testa på crossfit med en finsk kille som tidigare varit världsmästare, riktig thaiboxning, styrketräning med mig, snorkling och matlagningskurs a la thaistyle. Det kommer minst sagt bli en galet rolig och fullspäckad vecka och jag längtar så!

Vi har fortfarande några platser kvar så är ni intresserade kan ni läsa mer och göra intresseanmälan –> HÄR! Vore grymt kul att ha med er på resan 🙂

(OBS! Man kan absolut åka själv då de flesta gör det och man behöver inga förkunskaper då alla kör på sin nivå.)

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar