Annons
Annons


BARA 2 MÅNADER KVAR!!!


morning-yoga-4morning-yoga-2morning-yoga-6

God morgon mina finisar! Vaknade upp här med världens träningsvärk i både överkropp och rumpis. Körde lite styrka för ben/rumpa i söndags (berättar mer om det senare) och igår tränade jag pole. Så idag får det bli vilodag även om jag har fullt ös medvetslös på jobbfronten.

Annons

Ska bland annat på möte och planera resan till Thailand. Wohoo, kan inte fatta att det bara är drygt 2 månader kvar?! Det kommer vara yoga på terassen varje morgon följt av ekologisk raw frukost (som ni kan se på bilderna ovan) som är HELT MAGISK! Händer ibland att jag drömmer om dessa smoothies, bananbröd och fruktsallad. Vet inte vad det är men allt smakar mycket bättre i Thailand. Antagligen för att frukt och allt är helt färskt. MUMS! Förutom yogan så kommer deltagarna få testa på crossfit med en finsk kille som tidigare varit världsmästare, riktig thaiboxning, styrketräning med mig, snorkling och matlagningskurs a la thaistyle. Det kommer minst sagt bli en galet rolig och fullspäckad vecka och jag längtar så!

Vi har fortfarande några platser kvar så är ni intresserade kan ni läsa mer och göra intresseanmälan –> HÄR! Vore grymt kul att ha med er på resan 🙂

(OBS! Man kan absolut åka själv då de flesta gör det och man behöver inga förkunskaper då alla kör på sin nivå.)

5 kommentarer till “BARA 2 MÅNADER KVAR!!!”

  1. Hej Ida! Jag undrar hur jag kan bli av med underhudsfettet på min mage. Jag är väldigt vältränad men känner att eftersom jag tränar så pass mkt kan jag inte dra ner på kalorierna jag äter. Har gått ner 10 kg och nu tränar jag varje dag olika träningspass blandad styrka och cardio. Jag mår dåligt över att magrutorna inte syns för det är lite underhudsfett på magen men de finns där bakom det känner jag… Mår inte alls bra för det

  2. Hej fina Ida. DU ger mig så mycket inspiration i livet måste jag säga! så tack. Men min fråga nu är om ni har en ålders gräns på tränings resan? Jag är 16 år :9 Kramis en av dina hjärtan 🙂

    1. Hej fina du! Vad kul att höra! Åldersgränsen är 16 år så vill du så häng med! Kommer bli magiskt kul! Wii <3 Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar