Annons
Annons


BANANDETOX UPDATE


IMG_8172.JPGIMG_8173.JPGIMG_8174.JPG

Hej vänner! Här kommer lite banandetox update. De här bilderna är från dag 2 på banandetoxen och jag har ALDRIG i hela mitt liv sett min mage så platt i avslappnat läge! Brukar alltid ha en kula längst ner men hur mycket jag än försökte spänna ut så gick det inte. Kanske inte syns så mycket på bilden men oj vilken annorlunda känsla!

Annons

Första dagen kände jag mig lite yr och illamående med huvudvärk (avgiftningssymptom) men redan dag 2 så kände jag mig bättre och pigg. Känner heller inte att jag missar massa god mat eftersom jag ändå inte ens knappt kan tugga en banan än pga. tandställningen. Tänderna gör fortfarande ont så den här banandetoxen satt så lägligt.

Är nu inne på dag 3 och känner mig toppen. Börjar dock bli lite trött på banan men det funkar ändå då jag varierar mellan banansmoothie, bananglass med vanilj och kanel smak, chokladbananglass (häller ner lite kakao), grön banansmoothie med spenat och vanlig banan. Haha tänk vad mycket man kan göra med banan?

Även superkul att alla jag träffar endast vill prata om denna detox och är sugna på att själva göra den. Som sagt så är det här inget jag vill pusha folk till att göra utan bara något jag själv vill testa som en utmaning och kommer det positiva grejer med det så är det ju en bonus.

För er som är känsliga för bajs ska sluta läsa nu. Haha. Kommer ej gå in på detaljer men kan säga som så att om man har problem med en trög mage så är den här detoxen bra 😀 Bananerna kommer in och… de kommer ut! Haha fort går det. Många varnade mig för att jag skulle få forstoppning men nej nej. Äter man gröna bananer så kanske men äter man mogna bananer så går det undan.

Nej nu ska jag sluta tjata och gå och tillaga lite lunch… 6 STORA bananisar. MUMS!

29 kommentarer | Translate


Annons
Laddar