Annons
Annons


BANAN DETOX STARTAR IDAG – BANANA ISLAND


IMG_8043.JPGIMG_8045.JPGIMG_8047.JPGIMG_8042.JPGIMG_8044.JPG

God morgon mina fina hjärtan! Hoppas att ni mår kalas en fin lördag som denna 🙂 Ni som följt mina vloggar vet redan vad jag pratar om och att jag har väntat på den här dagen länge. För att fira 80K på youtube så har jag bestämt mig för att köra en Banana Island. Många av er kommer säkert tycka att jag är knäpp medan många tycker det här ska bli superkul att följa.

Annons

Själv är jag supertaggad med lite rädd. Hur fan ska det här gå?! haha. Banana Island betyder att man endast äter bananer som en detox. Jag kommer köra i 5-6 dagar (beror på om jag ska resa eller ej) men många kör i upp till 4v. Som tjej ska man äta runt 25 bananer/dag och som kille 30 bananer/dag. Men man får även äta mer eller mindre om man känner för det. Man får även lägga till gröna grejer som spenat och andra gröna blad.

Jag har ingen aning om hur jag kommer må eller vad som kommer hända med min kropp? Jag förespråkar ej den här detoxen utan gör det endast för en rolig grej. Har kollat på många utländska youtubers som kört Banana Island och bara älskar den då de får massa energi, ett matsmältningssystem som funkar fläckfritt, klarare i huvudet och massa andra positiva effekter. Det kan även vara en bra övergång till om man vill börja äta veganskt eller mer raw. Jag tycker det ska bli itressant att se om den här detoxen kan förbättra mitt matsmältningssystem och maghälsa.

Men den största grejen för mig kommer vara att det kommer vara såå skönt att slippa tänka på mat och vad man ska äta, planering mm. Jag brukar alltid annars gå och tänka på mat hela tiden, få in det i planering och när jag är uttråkad så äter jag. Haha. Nu vet jag liksom vad jag ska äta och om jag är uttråkad så kommer jag nog inte vara så sugen på att äta en till banan efter de där 25st.

Men men, vi får se hur det går och är ni intresserade så kan ni följa allt på min youtube HÄR. Kommer börja filma idag så första videon med Banana Island kommer upp i början av nästa v men ligger redan videos uppe med förberedelser 🙂 Ni kan även hänga med live på min snapchat: idawarg

Är det någon av er som testat det här eller känner någon som gjort det? 

30 kommentarer | Translate


Annons
Laddar