Annons
Annons


BALETT, BICEPS & TRICEPS


Idag har jag varit och tagit balett. Tyvärr hann jag bara vara med på stången 40 min för jag hade saker jag var tvungen att göra. Men jag tycker jag var duktig som ändå gick dit, värmde upp och körde en jobbig stång trots stress och onda muskler. Ska klappa mig själv på axeln! Kommer bli lite jobbigt nu de närmsta veckorna då jag inte kommer ha möjlighet att dansa alls eftersom imorgon börjar jag plugga på riktigt till PT och det kommer vara fullt ös medvetslös med plugg från morgon till kväll några veckor framöver. wiii 🙂

Annons

I alla fall så tänkte jag även berätta att efter jag fixat med de saker jag skulle så tog jag mig en sväng till gymmet och jobbade lite på mina små kulor på armarna 😀 haha dagens gympass blev 2 olika biceps övningar och 4 olika triceps övningar. Eftersom det var lugnt i gymmet idag tog jag tillfället i akt och ställde mig och koreograferade lite till min Contemporaryklass jag ska ha på Lidingö på onsdagar. Var någon man som kollade lite snett men annars var det skönt att dansa omkring fritt i gymmet 🙂

Inte alltid lätt att fota sig själv. Denna gången missade jag huvudet. Haha, kanske lika bra det…

(Obligatorisk)Annons
Laddar