Annons
Annons


BALANS I UNDERLIVET


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

God morgon älsklingar! För ett tag sedan var jag och några andra härliga tjejer i Marrakech för att fota kampanjbilder för DeoDoc. Det var typ världens bästa jobbresa och Hedieh och Hasti som är grundare och ägare av DeoDoc är världens coolaste och skönaste kvinnor! Blir så inspirerad av dem!

Annons

För er som inte vet så tillverkar DeoDoc produkter för att hålla en god hälsa i underlivet för att balansera PH-värdet där nere. Det finns allt från intimdeo till intimdeowipes, intimtvålar, 3-stegsrakning mm. och de är framtagna av läkare och gynekologer. Det finns även produkter för män.

Nu har de lanserat de här nya fina trosorna som andas och är bra för lilla Fifi. Haha. Jag brukar oftast ha spetstrosor och de är gjorda av platsmaterial som inte är bra för underlivet, så ska börja tänka på nu att alltid köpa trosor som innehåller mycket bomull. Dessa trosor är 95% bomull och 5% elastan men i intimområdet är det 100% bomull. De finns både i string och hipsters och i rosa och mintgrönt. Så söta och sköna!

De här fina trosorna har precis kommit in på Lyko och ni hittar dem + alla andra DeoDocs produkter här (reklamlänk via Apprl) ! Just nu har de även 20% rabatt så passa på!

4 kommentarer till “BALANS I UNDERLIVET”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar