Annons
Annons


BADA NAKNA PÅ SERGELS TORG


Vlogg-viktor

Jag vet inte om ni kollade på min senaste vlogg? Men om ni gjorde det så ser ni att jag och Viktor Frisk kommer släppa en podd imorgon. Wohoo jag är så taggad! Känns superläskigt men galet kul!

Viktor är ju även med och tävlar i Mello och andra chansen ikväll så glöm för guds skull inte att rösta på honom och Samir! Jag älskar deras låt och blir så glad av den och tycker de är så värda att gå till final!

Annons

Har ni inte kollat vloggen så gör det –> HÄR! Ni får då även se när jag klättrar och när min pojkvän sjunger för mig 😀 hahah. Puss, I

10 kommentarer till “BADA NAKNA PÅ SERGELS TORG”

 1. Tips till Welloteket. Satsa på urtekrams äkta kanel eller kanel från spicemaster (ekologisk). Det är ceylon kanel och inte kassiakanel som ni säljer i shoppen. Ceylonkanel smakar lite annorlunda än den kanelen vi kanske är mer vana vid, men den från spicemaster är bäst!
  Så slipper vi att få i oss allt för mycket kumarin 🙂 Om du är intresserad kan du läsa mer om det i böcker om örter eller här t.ex

  http://mittkok.expressen.se/artikel/kanel-i-butiken-kan-innehalla-gift/http://mittkok.expressen.se/artikel/kanel-i-butiken-kan-innehalla-gift/

  1. Tack för tipset! Använder själv Urtekrams och vi ska absolut försöka få tag på någon av de 2 🙂 <3

 2. Halloj Ida! Jag tränar gymnastik och tränar rätt mycket. I denna sport är det mycket tighta kläder och vältränade kroppar är tragiskt nog rätt ”viktigt”. Samtidigt som prestationen är det viktigaste är det även en estetisk sport så det ser bättre ut om man ser bra ut om du förstår vad jag menar… Kan tänka mig att det är samma med dansen! Hur som helst, jag har några extra kilon som jag därmed gärna skulle bli av med, dels för att jag inte riktigt trivs såhär och för att det gynnar mig i gymnastiken. Jag har dock problem för så fort jag är mätt sätter jag upp regler för mig själv för att gå ner i vikt, men så börjar jag med detta och går hungrig, står inte ut och så äter jag hur mycket som helst. Så går det runt runt och jag vet inte hur jag ska starta en långsiktig och hållbar metod? Har du något bra tips? ILY

 3. Hej, jag har helatiden tankar om mat, vad jag ska äta och inte, bryr mig onödigt mycket om vad andra äter, tycker att jag är tjock, har försökt spy utan att tycka att det är någon dålig lösning på problemet. Jag vill inte ha det så här och vet inte vad jag ska göra för jag vågar inte berätta för någon. Har du något tips?

  1. Ja absolut. Vi laddade upp den imorse men tydligen så tar det lite längre tid för itunes första gången så den kommer förhoppningsvis ut imorgon. Sedan kommer den varje söndag framöver i Podcaster och itunes <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar