Annons
Annons


BACK TO KOLHYDRATER


God Morgon!

Har nu kört snart 3 veckor med LCHF-kosten. Igår körde jag på hårt då det blev ca. 6-7 timmars dansträning sammanlagt. Körde en jazzklass, sedan balett och direkt efter det rep i flerar timmar till 22.00. PUH! Kände mig faktiskt en aning seg och undrar om det kan bero på kosten? Har ju aldrig tränat så hårt på LCHF innan. Har i alla fall bestämt mig för att testa gå tillbaka till min gamla kosthållning bara för denna dag för att se hur jag mår av den?

Annons

Sååå… Har precis fått i mig en stor skål havre och råggröt med  1/2 äpple och kanel. Kändes jätte konstigt! Nästan som att sitta och äta en stor skål med socker. Proppmätt blev jag också! Ska bli riktigt intressant att se hur jag kommer må denna dagen med kolhydrater i kosten 🙂

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar