Annons
Annons


BACK ON TRACK


Hej igen alla fina!

Dessa dagar med bloggpaus har det hänt så mycket! Allt känns overkligt! Jag har aldrig varit så nervös, glad, rädd, slickad i håret, nere i golvet, tankspridd, känslosam och lycklig på samma gång!

Annons

En underbar upplevelse att få stå på Sveriges största dansscen tillsammans med världens bästa klass, med över 1000 personer i publiken och sedan få stående ovationer! Rysningar!

Berättar mer senare idag för nu är det dags för en helt normal skoldag 😀 Balett, modernt och sedan teater. Haha ”a never ending story”! Nä då nu är det bara 3 dagar kvar! Bara att kötta!

Var en sväng på Cafe Opera efter sista föreställningen i lördags en sväng. (självklart utan alkohol) Här kommer bilden…

7 kommentarer till “BACK ON TRACK”

 1. Jag var där som publik i fredags, ni var alla otroligt duktiga!! Hade inte velat att det skulle sluta 😀

   1. Jag tänkte gå en slags förberedande linje i Uppsala ett år till, och sen söka nästa år.

    Jag hoppas verkligen att jag hinner bli tillräckligt bra tills dess, och om du har några tips på vad som är extra viktigt att kunna i början så skulle jag bli jätteglad! 🙂

    1. Okej vad roligt! Det som är viktigt när du söker är att du har en stark tekniskgrund i jazz, balett och modernt 🙂 Regelbunden träning i dessa ämnen kollar de mycket på 🙂 Ett tips är också att komma till Sthlm och ta sommarkurserna här! Grymma lärare i år 🙂 Då kanske vi syns 🙂 Kram Ida

   1. Skickade den igen på din facebook ;-)…. hörru dax för vår lunch snart som vi pratade om nu när du är ju klar 🙂 ser fram emot den haha mina muskler bara växer skäms lite eftersom jag inte är van så jag kan behöva den lunchen för lite snack och peppning 😉

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar