Annons
Annons


BACK IN SWEDEN


vlog

Hej mina hjärtan! Landade  Sverige i morse och är så trött efter 24 timmars resa + jetlag men ska försöka hålla mig vaken till 22 ikväll i alla fall så behöver er pepp 🙂 Flera av er har frågat efter mina videouppdateringar, vilket glädjer mig. Har ju inte kunnat köra dem eftersom wi-fi var så dåligt där nere så gick inte att ladda upp men nu jäklar. Här kommer en liten vlog från idag och från och med nu kommer jag uppdatera regelbundet så glöm inte prenumerera HÄR om in inte redan gör det. Puss, I

Annons

Kolla på videon HÄR!

//English: Hi sweeties! Landed n Sweden this morning and Im so tired after 24 hours traveling + jet lag but will try to keep me awake until 10pm tonight 🙂 Many of you have asked for my video updates, which is so fun. Have not been able to run them because the wi-fi was so bad in Thailand. Here’s a vlog from today and from now on I will update regularly so do not forget to subscribe HERE. Love, I

6 kommentarer till “BACK IN SWEDEN”

 1. Hej Ida! Först och främst så älskar jag din blogg och du är verkligen en inspirationskälla:) Jag har en fråga angående knäövningar. Jag är en 17 årig tjej som för några år sedan skadade mitt knä, mitt korsband gick av när jag spelade fotboll och jag är väldigt begränsad i vad jag kan göra. Bollsporter är ett strikt nej, likaså slalom och annat kul. Jag undrar om du vet några bra övningar man kan göra hemma som stärker knät och musklerna runt omkring? Tack för en grym blogg!:D

  1. Hej Ebba! Åh jag förstår! Knäskador är så individuella så jag skulle råda dig att gå till sjukgymnasten och kolla upp och be denna att få övningar som passar just dig och dina knän. Med styrketräning kan du komma långt! Kramis

 2. Hej Ida! Jag har en fråga jag gärna skulle vilja ha svar på. Men jag förstår om det är svårt för sig att svara. Jag chansar.
  Det är så att på kvällarna blir jag så himla sugen! Jag har normalt alltid haft ett sötsug på kvällarna. Men nu har jag mer fått sug för salt och kolhydrater. Tex så skulle jag kunna äta hur mycket riskakor med smör på som helst. Eller hårt bröd, mjukt bröd- med smör på. En frukt hjälper inte mot mitt sug. Har du någon aning om vad detta kan bero på? För lite salt i maten? För lite kolhydrater?
  Jag har ett matschema varje vecka. Planerar in mina mål och mellanmål så jag ska få i mig så bra mat och så regelbundet som möjligt.
  Har du någon aning om vad som kan orsaka detta?
  Tack snälla för att du är en sån grym inspirationskälla <3
  Jenny

  1. Hej Jenny! Spontant så undrar jag om du kanske får i dig för lite energ och att du är hungrig? Ofta blir det så för mig om jag ätt föt lite under förmiddagen. Kramis

   1. Tack för ditt svar!
    Jag tycker att jag äter tillräckligt. Men du kanske har rätt. Får testa äta lite mer på dagarna och se om det gör skillnad 🙂

    1. Ja men testa det 🙂 Fungerar din mage? Om inte så är det viktigt att få den fungera då mycket av immunförsvaret ligger där. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar