Annons
Annons


BACK IN KARLSTAD


Vi kliver av i Karlstad och jag känner hur fruktansvärt glad jag blir av att vara tillbaka i Karlstad. Det är som ett inre lugn kommer över mig. Konstigt eftersom jag om någon timme ska stå på scenen och jag har ej gått igenom något ännu.

Annons

I alla fall gick jag och Celina in på Åhléns och handlade lite. Blev helt paff och generad när den söta kassörskan säger att hon läser min blogg varje dag. Kul! Finns det fler från Karlstad som läser?

Efter en timme i spa avdelningen och jacuzzin så ligger jag nu på hotellrummet fördigsminkad och väntar på att gå bort till BMB för att fixa allt inför showen…

Medan jag väntar övar jag alla uttryck som ska göras på scenen. Haha gäller att ha ett stort förråd av olika uttryck som dansare! (OBS! Ett skämt!)

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar