Annons
Annons


BACK IN KARLSTAD


Vi kliver av i Karlstad och jag känner hur fruktansvärt glad jag blir av att vara tillbaka i Karlstad. Det är som ett inre lugn kommer över mig. Konstigt eftersom jag om någon timme ska stå på scenen och jag har ej gått igenom något ännu.

Annons

I alla fall gick jag och Celina in på Åhléns och handlade lite. Blev helt paff och generad när den söta kassörskan säger att hon läser min blogg varje dag. Kul! Finns det fler från Karlstad som läser?

Efter en timme i spa avdelningen och jacuzzin så ligger jag nu på hotellrummet fördigsminkad och väntar på att gå bort till BMB för att fixa allt inför showen…

Medan jag väntar övar jag alla uttryck som ska göras på scenen. Haha gäller att ha ett stort förråd av olika uttryck som dansare! (OBS! Ett skämt!)

7 kommentarer till “BACK IN KARLSTAD”

 1. Man blir paff när en person man inte känner, men följer dagligen via en blogg helt plötsligt står på jobbet! Orden kommer liksom inte så naturligt 🙂 Jag vill iaf säga att du inspirerar mig supermycket både vad det gäller träning och kost. För cirka ett år sen började jag träna ganska intensivt från att ha rört mig ganska lite. Din blogg, dina träningstips och kostråd hjälpte mig jättemycket. Jag tappade 10 kg och är påväg mot en kropp jag ska vara nöjd med. Så TACK var egentligen ordet jag ville säga till dig. Med alla tokiga ideal och hysteriska bantarbloggar så är det skönt att surfa in på din och få lite vetiiga värderingar och bra hjälp.

  Kram och forsatt lycka till på julshowen!

 2. jag bor också här i närheten av härliga karlstad! och följer din blogg maniskt, du verkar vara en underbar människa! blir så himla glad varje dag när jag läser din blogg! riktig inspiration och sprudlande energi! hoppas det går bra med uppträdandet på julgalan i helgen! kram

 3. Kasat bor också i Karlstad och följer din blogg dagligen! Du är en härlig inspirationskälla! Bästa bloggen! Lycka till med allt! Kramis

 4. Jag bor också i Karlstad men har följt din blogg sedan Du började blogga. Vi har gått på samma
  Gymnasieskola och eftersom vi är lika gamla så har jag alltid vetat vem
  du är därför är det extra skoj också 🙂 sen är jag en lika stor träningsälskare som Du är så därför
  Är det extra kul att följa Din blogg 🙂

  Ha de finast!

 5. Jag är också från Karlstad och har läst din blogg sen i juni (?) kanske 🙂 älskar att läsa din blogg, så inspirerande! Hoppas du får fina dagar här i lilla karlstad 😉
  Kram!

 6. den kassörskan borde ju arbeta tiollsammans med vår gamla klasskamrat Frida då ida?;)
  Härligt i värmland?
  Med mig är det bra, snart färdig utbildad efter 3 års sköterskestudier och 1 år extra med blandad kompott! Bla näringslära. Den sprutan du såg är faktiskt en pvk, sådan man får om man blir inlagd på sjukan så håll dig frisk;)
  ha det gott och grattis i efterskott!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar