Annons
Annons


BACK AT THE GYM – BUTT & LEG WORKOUT


trana-ben-rumpa

Tights – Rivia Sport // Shoes – Nike // Top – Casall

God morgon mina hjärtan! Sitter här och har ganska ont i röva 😀 Haha. Efter dryga 3 veckor med detox från styrketräning så besökte jag gymmet igår.

Annons

Nu förstår jag bättre hur det är för er som försöker komma igång. Gaaah så jobbigt det var! Efter varje set så tänkte jag, nej nu går jag hem det här var för jobbigt! Men jag bet ihop och i näst sista övningen så började jag komma igång. Haha. Så till alla er som vill komma igång vill jag bara säga… BIT IHOP, det kommer bli lättare och lättare! Ge det några veckor med regelbunden träning och gärna minst 3 pass för annars blir det som att ni börjar om varje vecka och ni kommer inte in i flowet. Ni kan se mitt pass nedan och eftersom jag inte tränat på ett tag så väntar jag in den grova träningsvärken som kommer att komma 😀 Underbart, visst älskar vi träning?! Puss, I

//English: Good morning sweeties! My butt is a little bit sore after yesterdays leg and butt workout. Haven´t been to the gym for over 3 weeks and it was hard! Now I understand better what it is like for those who are trying to get started. Gaaah ! After each set, I thought, now I go home this was too hard! But I bit the bullet and the second last exercise, I began to enjoy it. Haha. So to all of you who want to get started, it will become easier and easier! Give it a few weeks of regular training and at least 3 workouts/week. You can see yesterdays workout below. Love, I

LEG & BUTT WORKOUT

10 min crosstrainer warm-up

10 front squats 20kg X 2

2 front squats 40 kg X 6

10/side lunges in smith 40kg X 4

12 leg curl machine X 3

10 leg extensions machine X 3

12/side one leg leg press X 3

12 abduktion X 4

21 kommentarer | Translate


Annons
Laddar