Annons
Annons


ATT TA SIG UR EN NEGATIV SPIRAL


ida-warg-happy

Jag har hamnat i en negativ spiral den sista tiden och haft riktigt svårt att ta mig ur den men idag bestämde jag mig och det har inte varit lätt att bryta den då denna dagen verkligen har haft sina utmaningar. Jag har skrivit ett väldigt personlig inlägg om det i min app i Mikz idag om ni är sugna på att se hur det går för mitt positiva tänkande.

Följer ni mig där förresten? Uppdaterar flera gånger per dag och då mer personligt + att alla mina recept ligger samlade där under R i menyn. Om ni inte följer mig i appen så gör det gratis HÄR eller skicka ett sms med wargpower till 72722.

Annons

 

//English: I´ve been really negative lately and it has been really hard to be positive but today I decided me to be positive and it has really been a challenge. I wrote a personal post about my day in my app in Mikz. Do you follow my app? I update everyday with more personal posts + that I have all my recipies together under R in the menu. Download my app for free HERE or send an sms with the text wargpower to 72722.

 

 

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar