Annons
Annons


ATT LÄRA SIG UPPSKATTA!


Vet inte vad som hände igår kväll men helt plötsligt så kände jag bara en sådan stor tacksamhet till allt och kunde inte sluta tänka på hur mycket jag uppskattar mitt liv! Jag uppskattar alla mina nära och kära, mitt fantastiska jobb, er mina underbara läsare som ger mig inspiration och motivation varje dag genom kommentarerna, mitt hem, mina klienter, mina vänner, mitt liv…

Ska verkligen försöka komma ihåg den här känslan under jobbiga perioder/dagar, för även om de inte syns i bloggen så finns de jobbiga dagarna i mitt liv också! Jag tror det är viktigt att varje dag stanna upp och tänka efter en stund på alla bra saker som faktiskt finns i ens liv, då det kan vara väldigt lätt att hoppa över eller missa dem ibland!

Happy.

Annons

2 kommentarer till “ATT LÄRA SIG UPPSKATTA!”

  1. Jag känner en stor tacksamhet för er bloggare som ägnar mycket tid till att blogg om träning. På ett halvår har jag förändrats sjuktmycket tack var det era ”Fitspo bloggar” och du är en del av denna förändring. Jag var dålig på att träna och tyckte de var tråkigt, tills jag bestämde mig för att satsa gärnet i handbollen och träna mer och äta rätt. La upp en för och efterbild på min blogg igår, jag ser lite skillnad men mina kompisar säger att de ser mycket skillnad. Mer ska det även bli! Så jag vill passa på att tacka för all inspiration och alla tips du har gett mig via din blogg! DU är grym så fortsätt med det du gör, du hjälper många med motivationen till träning!

    Kram Hanna Lie

    Här finns min för och efterbild! Lite skillnad ser man väl trottsallt ?:D 
    http://hannalie.devote.se/blogs/23203524/lite-skillnad-ser-man-.htm#WriteComment

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar