Annons
Annons


ATT HITTA FOKUS I KAOSET


God Morgon! Sitter och njuter av min underbara glutenfria ”ägghavregrynsgröt” med ett svenskt skivat äpple, rismjölk och en stor klick ekologisk kokosolja på. SÅ GOTT! Ett perfekt frukosttips till alla er som vill äta gluten och mjölkfritt.

Mitt liv just nu är lite av ett kaos. Har nog aldrig haft det så här osäkert på så många fronter samtidigt men på något sätt så gör allt kaos att jag måste släppa kontrollen och ta en dag i taget och se vad som händer. Kontrollmänniska som jag är gillar jag inte det här men samtidigt vet jag att det är så nyttigt för mig. Jobb, flytt, sponsorer, blogg, nya samarbeten, fotograferingar, videoinspelningar, resor, klienter, utbildning, vänner, träning, nomineringar, event, modevisningar… Ja allt på en och samma gång. Så mycket roliga saker men tyvärr också en del beslut som kräver en hel del energi av mig och som snurrar runt i min hjärna varje dag. Som tur är är jag bra på att hitta fokus i allt kaos och som jag sa innan så gäller det bara att slappna av och hänga med.

När jag jobbade som dansare på en julgala 2011 så hängde jag en del med Tomas Di Leva. Jag gillar verkligen honom och saknar våra pratstunder. Han är en människa som inspirerat mig mycket och varje gång jag tvivlar så hör jag hans ord i mitt huvud. ”Ida, det är bara att rida på livets våg och lita på det som händer och du kommer göra en jäkligt snygg våg!”

<3

Nu ska ja njuta av min frukost.

Annons

Kommentarer till “ATT HITTA FOKUS I KAOSET”

  1. Hej Ida!

    Ville bara säga att jag gillar din blogg! Tummen upp!! 🙂

    Läser en hel del bloggar men får sällan för mig att skicka iväg en kommentar, men nu tänkte jag: vad fasen, har följt Ida ett bra tag nu och aldrig orkat visa att jag tycker du är grym på att skriva och grym på att peppa!
    Jag har tränat mer eller mindre under större delen av mitt 27-åriga liv (handboll, gym, simning, taekwondo) men det var väl för ca. 1,5 år sedan som jag fick lite mer ordentlig rutin på min träning och började se resultat. Trodde tex aldrig att jag skulle bli en löpare men med en pojkvän som är orienterare var det bara att införskaffa sig ett par ordentliga löparskor och nu orkar jag både milen och tuffa backintervallpass! Nu är jag dock gravid och känner mig mer inaktiv än någonsin, och det är ju ingen bra kombination med allt som komma skall! Känner att jag verkligen behöver ta tag i detta och hitta träning som passar mig, har du några tips? 🙂 För varken taekwondo eller tuffa löppass är väl optimalt för mig just nu?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar