Annons
Annons


ATT HITTA ETT LUGN I KAOSET


keep calmkeep calm1

Så har min morgon sett ut.

.

Inte alltid lätt att hitta lugn i ett flytt- och renoveringskaos men lite yoga i garderoben och sedan njuta av typ den godaste smoothien jag smakat, funkade toppen. Bra start på denna första maj!

.

Idag blir det fix i lägenheten och mys på stan med en fin vän. Blir nog ingen träning idag eftersom jag har den sjukaste träningsvärken efter de 2 sjukaste passen! Fick sådan feeling på gymmet i veckan och sådan bra kontakt med mina muskler att jag helt enkelt inte kunde sluta träna. Så jäkla härligt att komma i ett sådant flow! Så det blir till att vila och mata de små musklerna idag så att de bygger upp sig själva och blir starkare.

.

Hur firar ni första maj? Någon som firar med träning? 🙂

Annons
17 kommentarer | Translate


Annons
Laddar