Annons
Annons


ATT HÅLLA DISCIPLINEN UPPE?


Har bäddat ner mig i soffan med min morgonrock på och äter frukost i lugn och ro framför TV:n. Finns det något bättre? Frukosten är verkligen en helig stund!

Idag ska jag ta proffsklasserna, balett och sedan moder jazz. Gäller att hålla disciplinen nu när man inte längre måste gå och dansa. Alla proffsklasserna är frivilliga och det är så lätt att ta sovmorgon istället för att gå upp i tid och dansa balett.

Annons

Eller nu ljuger jag lite, egentligen är jag ganska bra på att hålla disciplin på mig själv 😀 har jag bestämt mig för något så blir det sedan så! Inte alltid bra då jag ofta blir övertränad, så mitt mål denna terminen kommer bli att försöka hålla träningen på en lagom nivå, eller i alla fall på en ganska lagom nivå 😀 haha får se hur det går!

Börjar skolan (PT-school) nu på lördag och då kommer jag inte ha möjlighet att träna på nästan 2 veckor då det kommer bli mycket plugg. Eller lite kommer jag träna, men då bara på gym. Kommer vara bra för min kropp.

Hur är ni med eran diciplin? Är ni som jag som mer än gärna tränar varje dag? Eller har ni svårt att hålla motivationen uppe?

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar