Annons
Annons


ATT GÖRA LISTA


Hej älsklingarna! Hoppas ni mår toppen! Helt GALET hur många det är som deltagit i tävlingen! I skrivande stund har jag fått in 2 614 motiveringar och det kommer fortfarande in nya. WOW säger jag bara, nu har jag att läsa igenom! Jag som alltid får beslutsångest över att välja vinnare i tävlingar! Haha.

Annons

Jag mår i alla fall toppen även fast jag är inne i en väldigt hektiskt period då det både är mycket med jobb men även renovering. Tror nog mer det är renoveringen som är mest stressande. Men jag har fokus på hur sjukt underbart det kommer bli när det blir klart!

En sak som är absolut svårast för mig med att vara egen och hålla i planeringen själv är att jag får dåligt samvete i slutet av dagen att jag inte åstadkommit något. Ofta får jag känslan att jag har jobbat hela dagen men inte hunnit något. Självklart är inte det sanningen men det är den känslan jag får. Det har jag nu löst så att jag börjat skriva ner vad jag gjort/ska göra under en dag för att bocka av och när dagen är slut kolla tillbaka på vad jag gjort för att se att jag faktiskt jobbat.

Så här såg min måndag ut…

Som ni och även nu jag ser så hann jag med en hel del. Inte riktigt allt då klippningen av vloggen tog mig nästan 6 timmar. Vill ni stödkolla på den vloggen bara för att det tog så lång tid att klippa kan ni göra det HÄR ♥ Haha.

I alla fall så kändes det så mycket bättre att ha den här listan att kolla tillbaka på så att jag kan se vad jag gjort och vara stolt och nöjd över min dag. Jag blir också mer effektiv när jag gör en checklista då jag annars glömmer vad det är jag ska göra. Så ett tips till alla er som har samma problem som mig är att skriva ner allt och bocka av. Någon som har fler tips får ni mer än gärna kommentera 🙂

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar