Annons
Annons


ÄTSTÖRNINGAR – SVAR PÅ KOMMENTAR DEL 6


Svar på kommentar…

Det här är visserligen en väldigt privat fråga men jag frågar på i alla fall så får du bestämma själv om du vill svara.
Har du någon gång vartit sjuk i en ätstörning? Vet att du skrivit förut om att du kom in i onda cirklar när det gäller maten under vissa perioder men hur menade du egentligen?

Annons

Jag hoppas såklart att du inte varit sjuk men anledningen till att jag frågar är att jag fick den känslan förut och om så är fallet är det nog bra för mig och andra drabbade att få tips på hur man kan försöka ta sig ur dessa cirklar.

Tack för den bästa bloggen och hoppas att frågan inte var allt för privat.

SVAR: Hej och tack för din kommentar. Detta är ett viktigt ämne då det finns väldigt många unga tjejer som lider av någon sorts ätstörning. Jag själv hade en mildare grad av ätstörningar för några år sedan men lyckades själv ta mig ur dem ganska snabbt och fick även hjälp av min PT att bygga upp kroppen igen.

I mitt yrke som Personlig Tränare möter jag många tjejer med ätstörningar och skev syn på träning och kost. Det skär i hjärtat varje gång då jag vet hur jobbigt det är och jag försöker verkligen hjälpa dessa att hamna på rätt spår igen och rekommenderar dem även söka hjälp hos någon professionell mottagning. Det är svårt och kan ta många år att bli helt frisk men det går och det är så värt det! Vill man ha mer hjälp eller har andra frågor om ämnet kan man kontakta mig på [email protected]

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar