Annons
Annons


ÅTERHÄMTNING OCH VILOTIDER


Sitter med en kopp kaffe och myser, tänker och jobbar på samma gång. Inte dåligt va?

Denna julen ska jag verkligen ta det lugnt och vila och äta upp mig. Efter alla föreställningar och rep så har jag tappat något kilo så hör och häpna, Ida Warg ska ta det lugnt med träning, sitta still och bara äta massa god mat.

Annons

Det blir i alla fall ingen repris av förra årets julafton då jag missade Kalle Anka då jag befann mig ute i skidspåret med bror och åkte 7 km längdåkning. 😀 haha typiskt mig!

Detta året ska jag högst röra mig mellan soffan och köket och ska sedan rulla hem till Stockholm lagom till Nyår 😀 haha. nej skojade bara men jag känner att min kropp tagit stryk av all dans, träning, rep och föreställningar och jag vet att jag har en krävande vår framför mig så ska inte göra många knop under jul och tvinga mig att inte träna (så ofta). Det kommer förhoppningsvis gör att jag är extra sugen och taggad på att träna och jobba när det väl är dags 🙂 Börjar i och för sig redan krypa och sprätta i kroppen på att få dra igång vissa grejer 🙂

Nej nu ska jag fortsätta att sitta på röven och äta mandlar och dricka kaffe! Hej på er…

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar