Annons
Annons


ÄTER JAG FÖR LITE?


Efter mitt inlägg om kost- och träningsupplägg så har kommenterat och frågat om jag inte äter för lite? Just nu äter jag ca 2000 kcal om dagen och det är vad jag ska äta till min kropp och vikt och med ca 5 lätta tränings/motionpass i veckan och ett stillasittande jobb.

Annons

Som jag också skrev så tränar jag inte särkilt hårt just nu men kommer börja göra så fort jag blir av med min dunderförkylning (förhoppningsvis på måndag) och då kommer jag också att öka mitt energiintag och kommer skriva ett nytt mat- och träningsschema så ni kan se skillnaden.

Som jag skrev ovan så är jag grovt förkyld denna veckan och det blir därför bara promenader för min del för att få röra lite på mig efter en hel dag sittandes på stolen. Kan inte förklara hur mycket jag LÄNGTAR efter att få träna på riktigt! Är så sugen på ett riktigt köttigt ben- eller ryggpass, Pole dance eller ett svettigt löppass med blodsmak i munnen!

Idag blev det en kort härlig promenad på lunchen…

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar