Annons
Annons


ÅRETS PODCAST 2016 – SOCIAL MEDIA GALA


social-media-partyimg_4621.jpgsocial-media-galaarets-podcast-2016-ida-warg-viktor-frisk

JAAAAA vi vann!!!! Jag kan fortfarande inte fatta?! TACK till alla ni som tagit er tid att rösta! Vi uppskattar det så mycket och vi är nu mer taggade än någonsin att leverera poddar till er ♥

RESULTAT I SOCIAL MEDIA GALA 2016
Årets Podcast: ”Den friska wargen” (Ida Warg och Viktor Frisk)
Årets Snapchat: Daniel Paris
Årets Twitter: Zara Larsson
Årets Instagram: Angelica Blick
Årets Blogg: Janni Delér
Årets YouTube: Jockiboi & Jonna
Telia Love Awards: Ellen Bergström

Annons

STORT GRATTIS TILL ALLA! Så värdiga vinnare!

Tog sovmorgon idag till 8.30 vilket var skönt då jag somnade runt 01.30 igår. Kvällen var helt fantastisk och tack fina Margaux och Devote för en väldigt fint uppstryk gala. Ett STORT + till att det endast serverades vegetarisk mat på galan och att jag för en gångs skull fick magisk 3 rätters vegansk  kost! GO VEGGO! Jag hade superkul även om det innan kändes tufft att gå dit. Jag blir mer och mer nervös för att vistas i stora folksamlingar men när jag väl kommer dit så går det alltid superbra och jag har kul! Så skönt att vara där med Viktor också. Den killen kan vara den mest genuina och snälla jag har träffat! Så glad att jag funnit honom!

Men i alla fall så ha det kommit ut ett nytt avsnitt av podden idag. Det är en frågepodd där vi svarar på massa olika frågor, allat från ätstörningar, favoritdjur, träningsfrpgor + att vi har en liten vegandebatt. Haha. In och lyssna HÄR. Kan även rekommendera att lyssna på förra veckans avsnitt som handlar om att Starta eget och våga följa sin dröm.

(Man kan även söka på Den Friska Wargen på podcaster)

Nej nu ska jag laga frukost, städa och sedan möta upp min finis Natasha för att mysa hela dagen. Ha en fantastisk söndag finisar! Älskar er! Puss, I

19 kommentarer | Translate


Annons
Laddar