Annons
Annons


ÅRETS LÄNGSTA PROMENAD


20140725-101542-36942555.jpg20140725-101541-36941139.jpg

Igår så tog vi en lång promenad från Puerto Banus till Marbella. För mig blev det sammanlagt 1,6 mil om inte längre…

Strandpromenaden mellan de två städerna är otroligt vacker! När vi var framme i Marbella så var jag taggad på att gå tillbaka medan min pojkvän ville ta en taxi tillbaka vilket han gjorde.

Annons

Jag började gå själv och njöt av min promenad i ca 10 min innan jag insåg hur j*vla långt det var tillbaka och hur varmt det var (igår var det tydligen 40grader)! Haha. Började därför att jogga intervaller då jag råknade till 100 (Gick 100 och sprang 100). När jag började närma mig tänkte jag att jag skulle ta en genväg hem och svängde av strandpromenaden. Det hela slutade med att jag hamnade i en skog, fick hoppa över en å och klättra över ett stort stängsel vilket gjorde att jag hamnade mitt på en golfbana där folk spelade. Var tvungen att gå igenom typ 4 hela banor och jag var livrädd att få en boll i huvudet 😀 Sedan på golfbana får man oftast inte som tjej ha korta shorts och jag hade endast korta jeans shorts och en bikinitop. Haha kaos! Jag sprang igenom golbanan och kom äntligen ut på en väg men hade ingen aning om vart jag var. Som tur var kunde jag efter det lokalisera mig med min iPhone och hittade hem.

När jag kom till poolen där min pojkvän varit i en timme redan så var jag så varm och helt genomblöt av svett och jag har aldrig varit med om ett skönare bad! Haha. Vilken jäkla promenad alltså! Att jag aldrig kan lära mig att genväg är oftast senväg!

English: Use google translate.

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar