Annons
Annons


ÅRETS HÄRLIGASTE TRÄNINGSPASS


Igår var jag på StudioDQ för att köra 1 timmes egen träning. har ju haft dåligt fäste hela höstterminen så har haft väldigt svårt för att göra vissa trick, men så fick jag tips från er läsare och smörjde in mig med miniderm innan och det funkade kalas! Wihoo vad kul det var att köra Pole med fäste!

Övade på lite nya kombinationer, bla. denna…

[youtube id=”udo73AoF-YI”]

Efter det tog jag mig en sväng till gymmet för att köra igenom mitt specialdesignade styrkeprogram. Igår körde jag en cirkelträning av alla övningar istället för att få upp flåset. Det blev ett underbart svettigt pass vilket jag fullkomligt älskar! Grymt bra träningsdag igår!

Årets spännisbild bjuder jag på här…

Annons

Har ni tränat något i helgen?

.

2 kommentarer till “ÅRETS HÄRLIGASTE TRÄNINGSPASS”

    1. Förhoppningsvis ikväll 🙂 Lite teknikproblem men håller på att ladda upp den nu så håll tummarna att allt går som det ska så är den uppe inom 30 min 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar