Annons
Annons


ÅRETS FÖRSTA UTMANING


TRA_v16_15-3951-Back_to_strong-03_159_lagerTRA_v16_15-3951-Back_to_strong-16_025_lager TRA_v16_15-3951-Back_to_strong-04_420_lager

God morgon mina hjärtan! Nu har Stadiumkampanjen jag är med i gått live överallt så här kommer 3 av mina favoritbilder. Wii vad coolt att se sig själv på så här proffsigt tagna bilder! Älskar verkligen sista bilden tillsammans med grymma Chand.

Annons

Idag drar även veckans utmaning igång på min youtube –> HÄR! Vi börjar med en härlig workout för rumpa och ben så jag hoppas ni är galet taggade! Ni kan även vinna massa snygga träningskläder från SOC och Stadium så missa inte att vara med! Wohoo nu kör vi!

19 kommentarer till “ÅRETS FÖRSTA UTMANING”

 1. Åh, såg bilderna på ”mitt” stadium och kände mig stolt och glad? haha vet inte varför men så cool är du!
  ska bli riktigt roligt att göra utmaningar igen

  ha en fin söndag!
  kramar

  1. Haha tack finis vad gullig du är 🙂 <3 Jaa så kul att dra igång med utmaningarna igen, wohoo 🙂 Nu kör vi!
   Kramis

 2. Hej Ida! Jättefina bilder! Tänkte fråga dig om du skulle rekommendera kostillskottet Femimal? Det har ju endast ett fåtal produkter och det står att det främst är för tjejer. Jag tränar mycket och går en danslinje vilket gör att kroppen ibland får ”för mycket träning” per dag och funderar på att ta något extra kostillskott då jag redan dricker Fitline(optimalset). Jag tänker mig kanske ett proteinpulver från Femimal och sedan har jag även sett att de har kapslar som förbränning. De heter ”Abs Orb”. Tack!

  1. Hej Anastasia! De produkter jag rekommenderar som tillskott och för träning hittar du på http://welloteket.se
   Allt på sajten är ekologiskt och naturligt och bara att välja efter ditt tycke och smak då allt är bra och av hög kvalité.
   Kramis

 3. Du blir jättebra på bild!:)

  Jag är taggad och är med!! Ska köra ikväll när jag slutat jobbet:D
  Har dock ingen boll..

 4. Jättesnygga bilder! Älskar hur fräsch din sminkning och ditt hår är på dessa bilder! Verkligen supersnyggt! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar