Annons
Annons


ÅRETS BÄSTA STUND HITTILLS


IMG_3214.JPGIMG_3215.JPGIMG_3213.JPGIMG_3211.JPGIMG_3212.JPG

God morgon och ursäkta bildbomben men jag var tvungen! Igår satt jag hemma och jobbade och såg hur solen lyste och jag bara kändes hur min kropp ville gå ut och lapa i sig solens strålar. Jag tog en paus i arbetet och tog en långpromenad runt Djurgården och jag njöt av varenda steg. Det var verkligen magiskt! Jag satte mig till och med still på en bänk med solen i ansiktet i 10 min. MAGI! Känner av att jag inte varit utomlands den här vintern som jag brukar vara men då blir sådana här dagar extra härliga och jag längtar extra mycket efter träningsresan till Thailand som jag ska hålla i början av juni. Anmälningarna till den öppnar förhoppningsvis senare idag. Woop!

Annons

Vill även tacka för alla önskemål on träningsinlägg. Ska spara alla önskningar och försöka förverkliga dem till er så håll utkik. Nu ska jag iväg till frisören och fräscha till mig. Hörs senare ♥

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar