Annons
Annons


ÅRETS BÄSTA STUND HITTILLS


IMG_3214.JPGIMG_3215.JPGIMG_3213.JPGIMG_3211.JPGIMG_3212.JPG

God morgon och ursäkta bildbomben men jag var tvungen! Igår satt jag hemma och jobbade och såg hur solen lyste och jag bara kändes hur min kropp ville gå ut och lapa i sig solens strålar. Jag tog en paus i arbetet och tog en långpromenad runt Djurgården och jag njöt av varenda steg. Det var verkligen magiskt! Jag satte mig till och med still på en bänk med solen i ansiktet i 10 min. MAGI! Känner av att jag inte varit utomlands den här vintern som jag brukar vara men då blir sådana här dagar extra härliga och jag längtar extra mycket efter träningsresan till Thailand som jag ska hålla i början av juni. Anmälningarna till den öppnar förhoppningsvis senare idag. Woop!

Annons

Vill även tacka för alla önskemål on träningsinlägg. Ska spara alla önskningar och försöka förverkliga dem till er så håll utkik. Nu ska jag iväg till frisören och fräscha till mig. Hörs senare ♥

4 kommentarer till “ÅRETS BÄSTA STUND HITTILLS”

  1. Hej Ida,

    Tack för en inspirerande blogg och jag har precis upptäckt din youtube-kanal också, det kan inte bli bättre!

    Jag har ganska nyligen bestämt mig för att testa att i alla fall delvis äta vegetariskt och veganskt. Vad jag har förstått så har de som är veganer upplevt till största del positiva effekter av det. Du nämner även att du upplever positiva effekter av det både i och utanpå kroppen. Men skulle du lite mer konkret kunna beskriva vad det är som är så positivt med det? Får man bättre hy? blir man piggare? Vad exakt har du upplevt för positiva effekter? Och kanske även negativa? Är det något som man generellt brukar märka när man övergår från en ”normal” till en vegansk diet?

    Tack återigen för att du inspirerar så mycket! Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar