Annons

ÄR PROTEINBARS NYTTIGT?


lakrits-raw-bollarquestion-answer

Hej Ida! Tack för all inspiration du ger! En riktig förebild!
Jag har en fråga ang proteinbar, hur tycker du att man ska använda dessa och vilken sort är den ” bästa”?
Jag har tränat nu i några månader, är lite åt det överviktiga hållet men tränar ca 4-6 gånger i veckan, mestadels cykel.
Är proteinbar något som jag borde använda/inte använda eller vad rekommenderar du?
Kram!

Annons

SVAR: Hej och tack snälla för din kommentar! <3 Proteinbars som man köper brukar oftast inte vara toppenbra utan mer som en chokladbit med lite protein i. Det allra bästa är att baka bars eller bollar själv hemma och här kommer några av mina recept jag kan rekommendera att testa:

Protein Jordnötsbollar

Choklad protein bars

Nyttig proteinbar

Dock så innehåller bars och bollar ofta ganska mycket kalorier så är man ute efter att tappa lite i vikt skulle jag äta med måtta och lägga in andra mellanmål som kanske rent proteinpulver, ägg, naturella nötter, egengjort smoothie mm.

Lycka till med träningen! Kramis, I

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar