Annons
Annons


ÄR KISSIES DIET HÄLSOSAM?


Svar på kommentar…

Hello! 
Vad tycker du om kissie och hennes sätt att rasa i vikt, eller hon kanske gjort det på ett friskt sätt;)? 
Kissie överhuvudtaget, hon verkar inte va så poppulär bland andra bloggerskor? 
/ Hannah

Annons

SVAR: Jag har träffat Kissie flera gången och hon är en jätte gullig tjej som jag inte har något emot! Jag har ingen aning om vad hon går på för diet eller hur hon har gått till väga men tyvärr så tror jag inte att hennes kost är särskilt hälsosam då hon inte har några muskler kvar på sin lilla kropp. Just nu ser hon undernärd och tanig ut bara. Jag har stor lust att bara ta mig an det lilla benranglet och mata och träna henne till en snygg och stark fitnessbrud 😉

Jag och Kissie på Gotland 2010…

2 kommentarer till “ÄR KISSIES DIET HÄLSOSAM?”

  1. Hur mycket ska jag äta  och vad ska jag äta för att komma upp i vikt på ett hälsosamt sätt? Jag äter inte potatis, pasta eller ris, gluten och laktos intolerant. Tränar pilates 1 pass i veckan, yoga lite nu och då, styrketräning 30min i veckan och går ofta långa promenader.

    SNÄLLA svara jag vill se fit ut som du inte som ett benrangel som jag gör nu 🙁

  2. Hon äter reductil som köpt på nätet men innehåller egentligen efedrin så klart hon är smal då

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar