Annons
Annons


ÄR GREENS BRA?


chlorella-ida-wargquestion-answer

Hej Ida! Har du någon åstikt om spirulina och vetegräs? Det känns som att var och varannan skriver om det och äter det, men har inte sett det här hos dig (??). Är det bluff och båg eller finns det något bra med det? Varför/varför inte? Kramar 

Annons

SVAR: Hej! Nej alla greens är bra men min favorit är chlorella och den äter jag dagligen. Vetegräs tål jag inte riktigt så kan inte så mycket om det och använder det ej men har nu även börjat med lite Spirulina och gillar det. Både Chlorella och Spirulina är alger som är fullproppade med näring, vitaminer, mineraler, aminosyror mm som är galet bra för kroppen. Det är också bra eftersom det hjälper kroppen att rensa ut gifter mm. MEN det är viktigt här att välja bra alger då många kan hålla låg kvalité. Själv äter jag Holistics Chlorella som jag är säker på håller bästa kvalité.

”Holistics Chlorella odlas i dammar i Japan, torkas och pressas till tabletter utan tillsatser. Cellväggarna krossas med en skonsam metod för att bevara alla näringsämnen. Chlorella Yaeyama Premium Quality anses vara den renaste i världen och är godkänd av det japanska hälsoministeriet.”

 

20 kommentarer | Translate


Annons
Laddar