Annons
Annons


ÄR FRUKT NYTTIGT?


Svar på kommentar…

Hej Ida! Jag har några frågor som jag vill ställa till dig. Är frukt nyttigt? Hur många frukter ska man äta om dagen? Skulle du kunna skriva en lista på olika frukter som är lite nyttigare än de andra frukterna? Vilka frukter går bra och äta om man vill gå ner i vikt? Och vilka frukter är bra att äta efter t.ex styrketräning? Är avokado nyttigt? Jag älskar din blogg och du inspirerar mig verkligen. 🙂

SVAR: Hej tjejen! Frukt är absolut nyttigt och innehållaer massa bra vitaminer och näring. Men som alla andra livsmedel så ska man inte överkonsumera och speciellt om man vill bli av med ett sockerberoende. Jag själv håller mig till ca 1-2 frukter om dagen. Tycker det är kanongott att använda frukt i matlagning och brukar ha äpple och melon i sallader och gör ofta pannkoakor och bröd med banan.

Avokado är supernyttigt och något jag absolut rekommenderar dig i din matlagning.

Här kan du läsa om frukternas olika nyttigheter och hälsofördelar.

 

Annons

6 kommentarer till “ÄR FRUKT NYTTIGT?”

 1. Hej! Tack för en supermotiverande blogg!
  Jo jag undrar vad du tycker om LCHF? Är de bra? Mitt mål med träningen är att få bättre kondition, gå ner i fettprocent samt få lite muskler.. Hur tycker du att jag borde äta?
  Tacksam för svar:) Kämpa på tjejen, du är grym!

 2. Hej! Hittade din blogg för någon dag sen och gillar den skarpt! Jag har varit borta från träning i ett år av lite olika anledningar men känner att det är dags att ta tag i det igen. Skulle du kunna hjälpa till med lite tips om hur man ska kunna lägga upp en bra plan med hälsa, träning och kost? För hela kroppen, styrka och kondition, för ett välmående och bättre hälsa liksom?
  Skulle vara till STOR hjälp 🙂

 3. Hej! Jag bara älskar denna bloggen, jag har en fråga.
  Jag äter sjukt mycket frukt om dagen kan jag
  Bli fet om jag äter för mycket frukt?? 🙂

 4. Hej Ida! Underbar blogg du har, jag har en fråga.
  Jag äter sjukt mycket frukt om dagen kan jag
  bli tjock för det? Tacksam för svar

 5. Hej Ida! Jag har en fråga jag äter sjukt
  mycket frukt om dagen (älskar frukt)
  kan jag bli tjock för att jag äter för mycket frukt?
  TACKSAM FÖR SVAR! ❤

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar