Annons
Annons


ÄR DU ALLTID TÖRSTIG?


Jag har hittat det BÄSTA! Har i hela mitt liv alltid gått runt med en vattenflaska och hur mycket jag än dricker så är jag fortfarande törstig och känner mig inte riktigt nöjd. Känns liksom som att något fattas hela tiden och det leder ju självklart till en väldigt massa toabesök 😀

Haha. Men sedan en vecka tillbaka har jag använt Holistics Mineraldroppar och tar 1/2 tsk i mitt vattenglas. Det här har löst hela problemet och jag känner inte längre den där ständiga törsten och jag känner mig nöjd och faktiskt piggare under träningspassen. Whohoo jag är så glad över det här! Min ständiga törst och känslan av att jag aldrig känner mig nöjd berodde helt enkelt på en mineralbrist.

Ni hittar Holistics Mineraldroppar HÄR!

5780499112_0fd15f3277_z

.

Annons
12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar