Annons
Annons


ÅR 2010 DEL 1


Har inte hunnit gjort någon årsresume av 2010 ännu och det känns som ett måste!

2010 var ett mycket bra år då många positiva saker hände och jag började hitta mig själv mer och mer. Här kommer del 1…

Annons

– NEW YORK. Började året på det bästa sättet man kunde. Åkte till New York och hälsade på min fina vän Alexander i 2 veckor. Tog sammanlagt 33 dansklasser på 12 dagar. Det blir ca 50 timmars träning 🙂 Älskade NY och längtar tills den dagen då jag åker dit igen!

– MODERN FÖRESTÄLLNING. jag medverkade som dansare i den moderna föreställningen ”Hemma hos mig” på Kulturhuset i Stockholm. Var en ny, intressant och rolig upplevelse som jag lärde mig mycket av!

– THE LAST BOUNCE. Var med och dansade på Bounce sista föreställning ”The Last Bounce” i Globen. Var en riktigt häftig upplevelse! ”Läktardansen” vi var med och gjorde tyckte folk var en av höjdpunkterna i hela showen! Grymt häftig ide av Bounce att göra en dans uppe på läktaren med 250 personer!

– SUNBLOCK. Under våren gigade jag otroligt mycket med Sunblock! Härliga spelningar…

– BÖRJADE TRÄNA MED PT. Att jag började träna på World Class Vasastan och fick världens bästa PT Jocke, kan nog vara det bästa som hänt detta året. Jocke har hjälpt mig bli av med min hamstringskada och stärkt upp och fått ordning på min kropp som var kaos innan. Jag är evigt tacksam! Har också fått upp ögonen ännu mer för gymträning och förstått hur viktigt det är!

– ÅRSKURS 2. Klarade mig igenom årskurs 2 på Balettakademien som faktiskt var en lång kamp med mycket blod, svett och motgångar!

Här är en bild från våran slutföreställning på Moderna dansteatern.

– VM-FINAL. Min discogrupp Nérgykick som jag tränat i flera år och koreograferat tävlingsprogram till tävlade i sitt allra första VM och lyckades som enda svenska grupp i sin klass ta sig till final och ta en 5:e placering! Sjukt stolt! 🙂

– PARIS. Jag och Natasha älskar att leka ”showgirls” och dansa omkring i klackar, så vi bestämde oss en dag för att  ta en spontanresa ner till Paris och kolla in Moulin Rouge och de andra Cabareerna. Vi blev inte alls särskilt imponerade av Moulin Rouge men där emot såg vi den bästa showen vi någonsin skådat på Crazy Horse! Satt med rysningar hela showen! Vi hade en underbar resa tillsammans och firade midsommar med en kopp Chaite på ett Cafe framför Eiffeltornet tillsammans med den kända designern Armando Valentino.

– SOMMAR. Hade en härlig, varm och rolig sommar. En av höjdpunkterna var när jag och Sibel åkte till Gotland. Där hade vi otroligt roligt och lärde känna underbara Rosanna <3

2 kommentarer till “ÅR 2010 DEL 1”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar