Annons
Annons


ÄPPLE FRÅN TRÄDGÅRDEN


Dagens frukost blev Fiberhavregrynsgröt med nyplockat skivat äpple från trädgården, kanel och keso + 1 ägg och 1 äggvita. Proteinrikt och med bra kolhydrater.

20110827-123146.jpg

20110827-123107.jpg

Nu ska jag på dop för min lilla kusin…

Kommentarer till “ÄPPLE FRÅN TRÄDGÅRDEN”

  1. Hej Ida!

    Jag har en fråga. Jag vill gärna börja träna av den anledningen att slimma till kroppen. Jag är smal men vill känna att jag har muskler också. Jag har dansat i hela mitt liv på en medelnivå och gillar det. Så på tisdagar fram över i höst ska jag ta jazzklass. På lördagmorgnar ska jag gå på pilates. Sedan vill jag börja simma också för vi får simma gratis på ett badhus för min skola. Då undrar jag:
    Vilket upplägg på dagar skulle ge mest effekt? För mig skulle det passa med onsdagar och torsdagar. Är det då bättre att simma på onsdagar när träningen från tisdagen kanske ger extra effekt eller är det bättre att dela upp med mellanrum?
    Sedan undrar jag också hur jag ska lägga upp simningen för att den ska ge effekt. Jag kan tänka mig bröst och ryggsim i 45/60 minuter för det har jag gjort förut. Är det något jag bör ändra på? Längre tid? Snabbare simtag? Du kanske vet!

    Tack för en fantastisk blogg! Jag rådiggar dig. Stor kram 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar