Annons
Annons


ÄNTLIGEN ONLINE IGEN


 

Hej vänner! Jag är lika ledsen som ni att jag inte kunnat blogga. Har varit 2 dygn här på Kap Verde utan varken internet eller telefon. Nu börjar det sakta men säkert att fungera igen. Bilder är dock lite svårare att ladda upp men jag gör mitt bästa.

Annons

Man får ha tålamod 😀

Hej på er igen och till mamma, pappa och pojkvän vill jag säga att jag lever. Haha har inte kunnat ringa eller Sms:a att jag är framme ens då hela nätet på ön legat nere.

I alla fall så går det ingen nöd på mig! Har det helt underbart! Det har varit klar himmel med ca 25-30 grader varje dag.. Jag har bränt mina baksida ben som f-n men det är inte så konstigt då min kropp inte sett solen på några år 😀 Lite träning har det också blivit men mest mat och chill och promenad på den sjukt långa stranden. Kap Verde är fantastiskt och jag njuter…

Kommentera | Translate


Annons
Laddar