Annons
Annons


ÄNTLIGEN KAN JAG HA TIGHTA KLÄDER!


Dags för mig att snart gå iväg på möten och det är så sjukt nice att nu kunna ta på sig något tight och slippa gömma lilla kulan. Wohoo. I söndags kändes det verkligen som en sten släpptes från mina axlar. Hatar att ljuga om saker! Blev att jag fick tacka nej till det mesta de 2 sista veckorna bara för att det fanns inget jag kunde ta på mig. Haha.

Annons

Nu sitter jag och försöker planera hur jag ska lägga upp innehållet på bloggen. Har börjat skriva ett inlägg på hur jag fick reda på graviditeten och om det var ett misstag eller ej. Det inlägget kommer upp imorgon morgon 🙂

Nej nu blir det dags för 3 möten innan jag ska möta upp Alex för att planera och spela in veckans podd 🙂

11 kommentarer till “ÄNTLIGEN KAN JAG HA TIGHTA KLÄDER!”

 1. Hej Ida!
  Jag undrar hur du resonerade med stt vara gravid när ni var i Thailand med Zika virus. Gjorde du något extra för att minska risken för att bli smittad osv.
  Många kramar från gravid som också har bokad resa till Thailand

  1. Zika-viruset varnar de för i Västindien och runt de regionerna. Inte i Thailand, så du kan slappna av 🙂 Vanligt vaccin och sunt förnuft så kommer det gå kanon! 😀

  2. Nej jag åkte utan vaccin eller något. Bästa äta att inte oroa sig. Har varit där många gånger och aldrig hört om att någon blivit smittad så tror inte chansen är så hög. Njut av Thailand istället 🙂

 2. Oj vilken miss gynekologen hade! Måste vara blandade känslor att få besked om att det kan ta upp till 5 år att bli gravid och så gick det så fort!!:)

  Jag själv har känslan att det kommer dröja många år för mig att bli gravid så nu ger du mig hopp att det kan gå fort!:) använder också NC och har regelbunden mens så när det är dags hoppas jag det fungerar lika fort för oss

  1. Ja men enligt min tidigare historia så var nog inte diagnosen så fel. Nu i efterhand är jag glad att han pushade mig 🙂 <3 Håller tummarna för dig <3

 3. Hej!
  Vad vacker du är med magen! Undrar vad du har köpt den fina svarta klänningen. Känns flexibel att ha både som gravid och inte. Tack för fantastiska blogginlägg och vloggar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar