Annons
Annons


ÄNTLIGEN GJORDE JAG DET!


ÄÄÄÄNTLIGEN har jag fått tummen ur och köpt mig en Ångkokare! Har tänkt göra det i flera år men aldrig kommit iväg! Höll på att hoppa över det idag också men så kände jag att, NEJ nu får det vara nog! Ställde in dagens träning och tog vilodag och gick och köpte mig den här [...]

ÄÄÄÄNTLIGEN har jag fått tummen ur och köpt mig en Ångkokare! Har tänkt göra det i flera år men aldrig kommit iväg! Höll på att hoppa över det idag också men så kände jag att, NEJ nu får det vara nog! Ställde in dagens träning och tog vilodag och gick och köpte mig den här fantastiska apparaten.

Har precis invigt den och lagat ångkokta grönsaker med laxfile. Så gott, så enkelt och så nyttigt! Måste nog vara årets bästa köp!

English: FINALLY I bought a Steamer! Have thought about doing it for years but never got away! 

Just coocked my first meal with steamed vegetables and salmon. So good, so simple and so healthy! I´m very happy over my new machine!

Annons
3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar