Annons
Annons


ÄNTLIGEN ÄR SNÖN HÄR!


Processed with VSCO with c2 preset

Hej älsklingar! Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en mysig tågresa. Ser ni på min jacka hur luddig den blev efter tågstolen? Sådant filttyg drar ju till sig ALLT! Haha. Sedan om ni undrar vad jag har på hakan så har jag fått ett sådant där jävla munsår, fast jag får det inte på munnen utan på hakan. Har haft det så sedan jag var liten och det brukar dyka upp 1 gång om året. Nu var det alltså dags. Om någon har ett grymt bra tips på hur man blir av med munsår snabbt så tipsa gärna?

Annons

Processed with VSCO with au5 preset

Utanför fönstret var det värsta snöstormen vilket gjorde mig glad. ÄNTLIGEN är det vitt även i Stockholm. Tycker det är så fint och mysigt!

Processed with VSCO with a5 preset

Nä jag kom hem så fick jag i mig en macka och varm choklad och drog till gymmet.

Processed with VSCO with a5 preset

Blev detta benpass…

Uppvärmning: 30 min power walk med 3% lutning
20 benpress X 4
15 sittande lårcurl X 3
15/sida sidogång med gummiband X 3
15/sida enbens höftlyft X 3
20 inner core övning X 3

Skulle egentligen kört en övning till men var så hun grig så fick gå hem. Haha. Tog en promenad hem i snöyran, duschade, smörjde in mig med brun utan sol och lagade potatis och purjolökssoppa med pumpa. Sååå gott!

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar