Annons
Annons


ÅNGRAR JAG ATT JAG BLOGGAR?


stadium-7

FRÅGOR/SVAR

Jag har följt dig sen start och kommer ihåg när du sa upp dig från ditt “riktiga” jobb, även om det inte var så länge sen så minns jag hur nervös du var!! Jag vet att det är en dum fråga men ångrar du dig någon gång att du valde att leva på bloggen? De flesta rutiner verkar försvinna när man bloggar

Annons

SVAR: Hej Lovisa och tack för din kommentar! Nej jag ångrar inte en sekund att jag sa upp mig. Älskade det jobbet också och mina kollegor där men att jobba som egen är helt enkelt min grej. Jag gillar inte när saker blir enformiga för länge utan då byter jag jobb istället och så har jag alltid varit. Blir väldigt lätt uttråkad om det inte händer massa nya saker och det gör det ju verkligen när man jobbar som bloggare. Ingen dag ser ut som den andra.

Men som du säger så finns det alltid nackdelar och just med bloggandet så är det en nackdel att alla mina rutiner har försvunnit. I början var det väldigt skönt men nu känner jag att jag måste börja styra upp mina dagar bättre för att optimera min tid och för att inte bli puckelrygg då ja sitter i min soffa med datorn i knät och jobbar. Haha. Men för mig är det svårt då en av mina brister är att planera och strukturera. Jag har så otroligt svårt för att planera och styra upp saker så jag funderar faktiskt på att anställa en assistent. Jag vet inte vad det kan vara och jag har många gånger funderat på om jag har en mild släng av ADHD då jag känner igen mig i de flesta dragen som kännetecknar ADHD. Men i alla fall så ska jag försöka planera mina dagar bättre framöver och försöka planera så att jag är hyffsat klar med allt jobb fredag kväll så jag slipper jobba hela helgen vilket det ofta blir.

För mig gör det inget då jag verkligen älskar att jobba. Så fort jag har en sekund över så tar jag fram datorn och börjar jobba. Det är ju både bra och dåligt och jag tror att jag kan bli mer effektiv på veckorna om jag bara bestämmer mig för att helgen ska vara ledig och allt jobb ska göras klart under veckan.

Tar upp den här frågan då jag får många kommentarer om just bloggandet och hur det är att jobba med social media. Det är ett helt nytt yrke som har dykt upp och jag vet att det är många som är nyfikna och kanske har det som drömyrke. Har ni fler frågor så är det bara att ställa 🙂
Puss, I

Läs också:

21 kommentarer | Translate


Annons
Laddar