Annons
Annons


ÅNGEST ÖVER ATT VARA SJUK?


5F4A91255F4A9131Backstagebilder från plåtningen med Alexandra och Hannah till Plaza Kvinna i måndags.

God Morgon mina vänner! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra men är väldigt stel i ryggen efter gårdagens ryggpass. Var första gången jag besökte gymmet på över 1,5 vecka igår, wohoo.

Annons

Jag var ju aktiv under Portugal resan med att surfa men det kändes att jag inte tränat med vikter på ett tag.

Sedan var kroppen också svag då jag haft någon form av matförgiftning med feber sedan lördags kväll, så där av har jag inte tränat sedan jag kom hem heller.

Jag vet att många av er känner en ångest och panik över att vara sjuk då ni missar träningen. Jag förstår er då jag själv också haft det tidigare. Men försök att slå bort de här tankarna då det bara är dummheter. Vila ordentligt tills ni är friska och skippa den här dumma ångesten. Er kropp behöver all energi åt att bli frisk och återhämta sig, så vila tills ni är friska och krya och kan komma tillbaka och köra all in istället!

Är ni noga på att lyssna på kroppen när ni är sjuka? Får ni ångest eller panik över att vila när ni är sjuka? Berätta för mig.

 

28 kommentarer | Translate


Annons
Laddar