Annons
Annons


ÄNDRADE TÄVLINGSREGLER!


Fitnessguru meddelade mig igår att deras FaceBook  blivit överbelsatad så nu är tävlingsreglerna ändrade.

Vill ni vara med och tävla om kosttillskott för hela 1 500kr från Fitnessguru så måste ni änmäla er genom att gå in HÄR och anmäla er!

LYCKA TILL!

7 kommentarer till “ÄNDRADE TÄVLINGSREGLER!”

 1. Sedan lite mer än ett år tillbaka har jag haft ont i mina leder och har haft problem att röra mig på många sätt. Men efter att ha varit i kontakt med minst 10 olika läkare som inte vet vad det är för fel men dem alla sa att jag skulle träna och röra på mig mera. Jag går spa hälsa och fitness som linje på gymnasiet så när jag började i tvåan så vart det ännu mer träning. Så jag började träna flera gånger i veckan men efter varje träningspass började jag känna mig trött och hängig och orkade inte göra någonting. Så jag tänkte att jag skulle försöka få i mig lite mer protein efter träningen. Så därför beställde jag hem proteinpulver från fitnessguru och efter det har det blivit mycket bättre. Även lederna har blivit bättre av denna träning och jag vill inte behöva sluta träna så mycket. Nu börjar det ta slut och i och med att jag bara går i skolan så räcker inte pengarna så långt, absolut inte när man som jag har gjort, flyttat hemifrån. Så därför skulle detta vara jätte roligt och behövligt att vinna.:)

 2. Hej Ida! 😀 Jag älskar din blogg! Läser den flera gånger per dag! Jag tränar 6 dagar i veckan och i skolan serverar de grymt dålig mat så det blir oftast grönsaker med bönor till lunch för mig. Inte speciellt mycket protein.. Jag älskar fitnessguru produkterna då jag är laktosintollerant och jag kan äntligen äta protein pulver som inte innehåller detta! På ett studentbidrag kommer man inte långt dock.. Skulle såååå gärna vilja vinna!

  Fortsätt med det grymma jobbet och fortsätt insiprera som du gör! <3

 3. Hur underbart är det inte att åka tilll gymmet och bara släppa loss!? Finns det någon bättre känsla en känslan efter ett svettigt och tungt träningspass?
  Ett fantastiskt komplement till träningen är alla produkter som de har på Fitnessguru. Deras proteinpulver, fitnessnudlar och för att inte tala om deras jordnötssmör! Men de har så mycket mer än så, bland de absolut snyggaste träningslinnena och så himla många härliga shakers i olika färger! Gjorde nyligen en beställning på lite över 500:- men jag känner att jag skulle vilja ha så mycket mer än så! Skulle kunna köpa ALLT – om man bara hade pengarna… Att vinna kosttillskott på 1500:- skulle alltså vara rena drömmen för både mig och min plånbok. Fitnessguru gör träningen lite roligare.

 4. Jag började styrketräna för ungefär tre år sedan. Några månader efter jag börjat köpte jag mitt första proteinpulver, från Fitnessguru. Sedan den dagen var jag fast. Idag skickar jag iväg en order varje månad, en order på över 1000:-. Bara i år har jag lagt över 6000:- på varor från FG. Fortsätter jag beställa så mycket som jag gör kommer jag på de kommande fem åren lägga över 60000:- på deras kosttillskott. SJUKT MYCKET PENGAR, iallafall för mig som jobbar som behovare. Men det är det värt, för jag älskar Fitnessguru. Fast måste erkänna att 5000:- skulle vara en bra hjälp på traven!

 5. Hej! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna tävling då fitnessgurua produkter alltid är någonting jag velat prova eftersom att jag bara hört och läst väldigt positivt om dem. Jag tränat regelbundet ca 5 gånger i veckan och att få i sig tillräcklig av de man behöver när man är så aktiv som jag tvivlar jag på att jag gör, så kosttillskott vore perfekt! Jag älskar dessutom att exprimentera med mat och bak och deras one bake har jag varit intresserad av länge bla. Men eftersom att jag är student är det svårt att få pengarna att räcka till och jag har inte haft råd med att kosta på mig någonting från fitnessguru tyvärr. Denna vinst skulle vara den perfekta födelsedagspresenten till mig då jag fyller år om några veckor och som dessutom skulle hjälpa mig på traven med att komma i form!

 6. Ifall jag skulle vinna detta presentkort skulle det nog rädda mitt liv! (iallafall lite halvt). Jag älskar deras produkter även om jag aldrig har köpt därifrån så vet jag att den sidan och deras produkter är som gjorda för min kropp. För nu har jag satt upp ett mål som är att springa maraton nästa år, och jag vill ha all hjälp som jag kan få för att få det bästa av bästa resultat. Så om jag skulle vinna det här skulle det hjälpa mig en bra bit på vägen till att min dröm går i uppfyllelse att klara av att springa ett helt maraton! Och jag tänker inte ge upp fören jag har nått mitt mål, det är en sak som är säker. En så länge har jag bara klarat av en mil men jag tror på mig själv och jag kan klara det, och det här kan hjälpa mig en låång bit på vägen till min dröm.

  Kram från en tränings glad tjej! Och måste säga att du är en sjuuk inspiration, du verkar alltid vara så glad och positiv och du är en så bra förebild på alla fronter. Du får en att vilja träna, ha bra hälsa och motivationen hålls uppe av att läsa din blogg, du gör ens vardag så mycket bättre.

 7. Jag vet det nu. Det är träning och att bygga upp min kropp som jag vill satsa på, eftersom det får mig att må så jäkla jäkla bra! Därför vet jag att jag måste få i mig bra mycket protein för att inte bryta ned min kropp. Eftersom jag redan nu vet med mig att jag har svårt att få i mig tillräckligt med protein varje dag, typ direkt efter träning, i jämförelse med hur hårt jag tränar, har jag alltid funderat på att beställa hem lite proteinpulver och annat från Fitnessguru. Har gjort det innan och då har jag verkligen känt en skillnad när jag exempelvis kunnat få i mig en proteinshake direkt efter avslutat pass. Det har gjort väldigt gott för min återhämtning har jag känt. Men nu har plånboken gapat tomt ett alldeles för bra tag och jag har därför tyvärr inte kunnat beställa hem nytt. Detta tycker jag är mycket synd eftersom jag är väldigt mån om att både min kropp och knopp ska gå bra och vill för all del i världen inte få i mig för lite protein. Det skulle därför passa mig utmärkt med nya proteinprodukter så att jag kan få i mig rätt mängd varje dag och så att jag kan förbättra min återhämtning vilket i mitt fall är väldigt viktigt för att inte bryta ned min kropp.

  Har redan gillat Fitnessgurus Facebooksida sedan länge 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar