Annons
Annons


ANATOMIPROV, KLÄDPROVNING & MUSIKAL


God Morgon alla fina!

Ursäkta den dåliga uppdateringen igår men jag hade minst sagt fullt upp.

Skrev först anatomiprovet och Biomekaniken på PT-school. Har varit så himla mycket att plugga till det och jag har vaknat varje natt av att jag rablar latiska namn. Var en smula nervös igår när jag gick till skolan men jag gjorde mitt bästa.

Annons

Efter att ha skrivit prov i några timmar så gick jag och fixade massor av kläder till dagens fotografering (berättar mer om det senare). Sedan sprang jag hem och gick i superfart bort till söder och Göta Lejon för att kolla på musikalen Romeo och Julia.

Min vän Dan är med och han var självklart jätte duktig. Haha han står för en av de roligaste scenerna i musikalen 😀 Måste säga att det var en mycket bra och välgjord musikal. Jennie och Benke har koreograferat det mycket intressant och det är faktiskt första gången jag blir imponerad av dansen i en musikal! Grymt jobbat!

Hann inte käka någon middag innan så sprang snabbt in på Lidel och köpte med en banan och 2 burkar kvarg med yogurt 😀 Bra bio/musikal snacks 😉

Kommentarer till “ANATOMIPROV, KLÄDPROVNING & MUSIKAL”

  1. när du köper mat sådär lite snabbt, hur gör du då med typ sked och sånt? har du alltid med dig det eller hur gör du då? jag åker själv väldigt mkt och har ofta inte tid att äta ”riktig” mat, har du tips på hur man kan tänka vid val av mat när man ska köpa något snabbt och vad som kan vara bra att äta i bilen när man kör samtidigt? 😀 kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar