Annons
Annons


ALWAYS IN MY KITCHEN


gul-smoothie-bowl-2

Har fått väldigt många frågor om jag kan dela med mig av vad som alltid finns hemma i min kyl och skafferi och självklart kan jag det 🙂 Här kommer först en lista på vad som i stort sätt alltid finns där. Sedan så finns ju annat där men kanske inte jämt.

Kylen: Baby spenat, körsbärstomat, rödbetor, morötter, grönkål, sötpotatis, paprika, halloumi, fetaost, ekologiska ägg, ruccola, kokosmjölk, turkisk yoghurt, kikärtor, avocado, potatis, tomatpuré, krossade tomater, smör, Lactovitalis

Skafferi: Pumpafrön, linfrön, solrosfrön, kokosolja, boveteflingor, havregryn, amaranth, quinoa, proteinpulver, gojibär, mandlar, cashew, kokosflingor, chiafrön, mullbär, aloe vera juice, kokosmjöl, mandelmjöl, bovetemjöl, rismjöl, kakao, riskakor, bovetekex, glutenfritt knäckebröd, dadlar, banan, äpple, citron, ananas, olivolja, linfröolja, lime, råris, risnudlar, majs, havssalt, peppar, curry, gurkmeja, chlorella, cellenzym.

Frys: Acai, pumpa, spenat, hallon, blåbär, mango, banan, havtorn, glutenfritt bröd.

Annons

//English: Has received many questions if I can share with you what is always home in my fridge and pantry and of course I can 🙂 Here comes a list of what is always there. Then there are other things in there but maybe not all the time.

The fridge: Baby spinach, cherry tomatoes, beets, carrots, kale, sweet potatoes, peppers, halloumi, feta cheese, organic eggs, arugula, coconut milk, Turkish yoghurt, chickpeas, avocado, potato, tomato paste, crushed tomatoes, butter, Lactovitalis

Pantry: Pumpkin seeds, flax seeds, sunflower seeds, coconut, buckwheat flakes, rolled oats, amaranth, quinoa, protein powder, goji berries, almonds, cashew, desiccated coconut, chia seeds, mulberries, aloe vera juice, coconut flour, almond flour, buckwheat flour, rice flour, cocoa, rice cakes, bovetekex, gluten-free crisp bread, dates, banana, apple, lemon, pineapple, olive oil, flaxseed oil, lime juice, brown rice, rice noodles, corn, sea salt, pepper, curry powder, turmeric, chlorella, cell enzyme.

Freezer: Acai, pumpkin, spinach, raspberries, blueberries, mango, banana, sea buckthorn, gluten-free bread.

17 kommentarer till “ALWAYS IN MY KITCHEN”

 1. Hej Ida!
  Eftersom du har din acai fryst, vart köper du den då? Jag köpte pulver på påse igår 🙂 vad kostar fryst acai?
  Kram

  1. Jag köper min på Fältöversten på Sabis eller direkt från Macacos då jag känner dem som tillverkar det men det kommer snart komma till fler butiker så håll utkik. Kostar ca 130kr för 5 block. Kramis

 2. Får jag lämna ett tips?

  Nu när du har gjort en ny design, så står det inte ”Kommentera/Kommentera här”. Man blir lite förvirrad hur man ska gå tillväga och kommentera. Jag klickade på rubriken av inlägget, men jag tror inte många vet att man ska göra så 🙂

  1. Hej Mikaela och tack för tipset. Ska meddela tekniken det. Man trycker ju på den svarta linjen där det står comments 🙂 Kramis

   1. Jag såg det nu!
    Det smälte in för bra 😛 Det vart att den inte syndes för att en reklam-bild låg där. Men nu vet jag iallafall vart jag ska klicka för att kommentera 🙂

    1. Haha jag förstår men tack för feedbacken och hoppas höra mer från dig här framöver 🙂 Kramis

 3. Nu kände jag mig ganska stolt över mig själv, har typ det mesta av den maten i kylen/frysen/skafferiet hemma. Men det är ju du som har inspirerat så tack för det bästa Ida! 🙂

  <3
  <3
  <3

 4. Hej Ida! Tycker verkligen om din blogg, tycker den är såå bra!! Du är en sjukt bra inspiration!

  Jag har bestämt mig för att jag ska bli nöjd med min kropp och därför försöker jag att äta nyttigt och träna mycket, för jag vill se resultat. Dock har jag alltid tränat mycket bl.a handboll, gym osv, men också ätit ganska mycket. Nu ska jag försöka sluta äta för mycket men det är väldigt svårt, jag är alltid sugen på något. Inte bara på sötsaker utan allmänt mat. HUR ska jag göra för att få bort känslan av att jag alltid vill äta?? + en till fråga, är det bra eller dåligt att dricka mjölk? För jag är ofta sugen på ett stort glas mjölk, hehe. Är det bara onödiga kalorier eller är det ”okej” att dricka?

  Det hade varit väldigt snällt om du kunde svara, tack på förhand och tack för bästa bloggen. Puss och kram!!

  1. Hej Anna! Nu vet jag inte hur gammal du är men växer du fortfarande tycker jag inte du ska hålla på att mixtra med maten utan ät bra mat regelbudet och skippa i så fall sötsakerna. Får du inte ont i magen så kan mjölk funka att dricka ibland. Kramis

 5. Åå bästa inlägget du skrivit på länge 😀 Hur gör du en acaibowl? Och förutom antioxidanter, varför är acai så bra?

  O du Ida, tack för så inspirerande träningsblogg! Kram.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar