Annons
Annons


ALOE VERA JUICE


aloe-946

En sak som jag har börjat dricka varje dag är ren Aloe vera och jag häller ner en liten skvätt i mina eftermiddags smoothies. Denna superväxt har mycket läkande effekter och är bra för både in och utsidan av kroppen.

Annons

Det sägs att den hjälper mot .bla. krångliga magar med IBS och förstoppning och även hudproblem som acne och eksem.

En arbetskollega till mig tvättar sitt ansikte med Aloe Vera varje dag och han har den slätaste hud jag sett på en 40-åring ever så det ska jag definitivt också börja göra! Haha vill också se ut som en babyrumpa i ansiktet när jag är 40!

I alla fall så tar jag min Aloe Vera i min eftermiddags smoothie varje dag, eller som en liten shot på morgonen. Jag använder mig av Holistics Aloe Vera som är 100% ren vilket är viktigt att kolla så man inte får med massa annan skit som förstör alla bra egenskaper med denna superväxt.

Ni kan köpa Holistics Aloe Vera HÄR.

8 kommentarer till “ALOE VERA JUICE”

  1. Fått höra att det är blodförtunnande dock. Så hiva inte i dig för mycket. En kompis drack väldigt mycket aloe vera och när han skulle tatuera sig så blödde han brutalt mycket eftersom blodet var så tunt då.

    1. Oj då det var inte bra men det är ingen fara om man tar den dosen som står i instruktionen. Man dricker ju inte Aloe Veran utan det är små shotar bara 🙂

    1. De är inte bra på det viset som den här Aloe Veran. 2 helt olika produkter. De du nämner är gjorda enbart för att vara goda 🙂

  2. Hej Ida! Beställde nyss den aleo veran du länkade. Smakar din oxå bara som vanligt vatten? De är iofs helt utan lukt och smak, men man blir ju lite nojig när den smakar som vatten på pricken haha. Jätte tacksam för svar! 🙂

    Du är grym!

    Kram/ Anna

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar