Annons
Annons


ALLTID TRÖTT, KAN JAG HA BRIST PÅ NÅGOT?


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_6883.JPG

Spirulina finns i –> Pulver & –> Tabletter.

Hej Ida! Jag är 15 år och börjar gymnasiet nu till hösten och sedan sommarlovet började har jag väldigt ofta kännt mig trött och hängig. Jag har sovit ungefär 8h/ natt men ändå varit trött hela dagarna och ofta sovit över en timme antingen mitt på dagen eller efter jobbet. Jag har nästan ingen energi och förut tränade jag fotboll varje dag samtidigt som jag satsade hårt på skolan och nu i efterhand undrar jag hur jag någonsin kunde orka med allting. har funderat på att beställa några kosttillskott från welloteket men är osäker på vad eller om det ens är bra för mig även om jag är så ung. Min fråga är egentligen vad jag kan äta för tillskott för att bli piggare eller om den ens är bra att stoppa i sig sånt i så ung ålder? (Är inte vegetarian eller vegan men äter annars en stabil och bra kost, tränar typ 2 gånger i veckan nu) Tacksam för svar! Älskar din youtube och blogg!

Annons

SVAR: Hej fina du och tack snälla! Jag förstår och det första jag tänkte på var om du kanske har järnbrist? Det är vanligt bland tjejer och speciellt under veckan med mens. Mitt tips är att testa att köpa tillskott på –> Järn och se om det blir bättre. Sedan skulle jag även tipsa om –> Spirulina som innehåller alla vitaminer, mineraler, aminosyror som kroppen behöver. Jag känner mig piggare och starkare efter jag började med Spirulina. Se dock till att trappa upp dosen då det kan ha en stark utrensande effekt. Börja med en tablett och trappa successivt upp.

Kan vara bra att börja där och testa det i någon månad och se om du märker skillnad. Kram, Ida

(Reklamlänkar till min egen webshop Welloteket)

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar