Annons
Annons


ALKOHOL + TRÄNING = FALSKT


Har haft 3 sjukt roliga dagar på Gotland. – Mycket glädje, mycket fest, mycket glada människor, lite sömn, endel alkohol, lite mat och massa dans.

På Gotland var första gången på väldigt väldigt länge jag drack alkohol. Det var verkligen hur roligt som helst men jag förstår mitt val av att avstå från ”livets goda dryck” under mina jobb och träningsperioder. Drack absolut inte några mängder på Gotland men känner ändå att kroppen har tagit stryk! Självkart får man unna sig ibland men träning och alkohol är två saker som absolut inte hör ihop, det är en sak som är säker!

Annons

Var så tungt men ändå så skönt att vara på gymmet idag och svettas ut och känna hur kroppen blir ren igen! Kul var det men nuu blir det absolut inga mer alkoholhaltiga drycker på ett bra tag! Nu är det dags att fixa formen och gå tillbaka till den hälsonörd jag är! 🙂

GOTLAND 2011 <3

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar