Annons
Annons


ALKOHOL OCH TRÄNING


Svar på kommentar…

ida en fråga kan du inte berätta lite om hur din pojkvän äter o så? äter han också lika strängt som du dvs utesluter socker mm? även om han festar? Har du förlorat vänner för att du inte dricker o äter så strängt? Jag dricker heller inte så ofta o nu uteslutit godis, läsk o allt sånt där o märker att folk i min omgivning reagerar o mot det sämre.

Annons

SVAR: Min pojkvän äter ungefär som mig fast med mindre kolhydrater och mer protein. Just nu så utesluter han nästan kolhydrater helt då det är defftider 🙂 Så ja han utesluter även socker! Jag skulle nog kalla min pojkvän för nykterist. Han dricker inte alkohol mer än kanske 1 gång om året!

♥   ♥   ♥

Ja jag har förlorat endel ”vänner” pga. att jag inte dricker alkohol så ofta längre, men det gör mig inget eftersom de inte var några riktiga vänner! Tråkigt att det ska vara så men det är antagligen deras dåliga samvete som spelar in! Det är inte bra för kroppen och hälsan att dricka alkohol varje vecka och det vet alla innerst inne och blir extra påminda om det när det är någon som inte dricker som är med! Så stå på dig! De vänner som är något att ha kommer stanna kvar! 🙂

2 kommentarer till “ALKOHOL OCH TRÄNING”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar