Annons
Annons


AEROBICS PÅ G


Har varit på stan en sväng med Fia. Köpte lite smink och tog sedan en fika. Träffade på Emelie och Emma som hade varit på gymmet och kört så vi satt där och pratade träning en stund 🙂 Mycket trevligt!

Nu ska jag byta om och sedan bege mig till farmor för lite ”tjejmys” med min kusin Vicky! Vi brukar alltid ha en ”farmoridavickykväll” när jag är hemma på besök.

Annons

Kan inte stanna så länge idag eftersom jag och Vicky tänkt att bege oss till gymmet för 2:a gången idag och köra ett litet aerobispass 🙂 Bäst att passa på för imorgon blir det till att sitta still i en bil i 6 timmar tillbaka till Stockholm!

2 kommentarer till “AEROBICS PÅ G”

  1. Heeej! 🙂 Ska vi kanske ta oss en fika, så får du peppa mig att bli seriös med träningen igen, sen uppe i Sthlm? Vore trevligt 🙂 Kul o se dig förut, kram!

    1. Ja det kan vi absolut! Vore jätte trevligt! 🙂 Är ju ledig nu fram tills den 10 så säg bara till vilken dag som passar dig? KramKram på dig!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar