Annons
Annons


ADVENTSMYS HEMMA & PÅ GYMMET


Ojoj vilken härlig fixardag jag min pojkvän och moster har haft i lägenheten idag. Har satt upp en mörkläggningsgardin i sovrummet med skena i taket så den täcker en hel vägg, precis som på hotell. Så himla bra blev det, får visa er någon dag! Wiii.

Efter några timmars fixande så tog vi lussebullspaus med mina nybakade LCHF lussebullar. Så himla goda. Vet att jag skulle lägga ut receptet förra veckan men hann inte. Lovar att den kommer nu i veckan 🙂

Fina moster och hjärtat.

Efter 1:a adventsmys hemma blev det svettigt adventsmys på gymmet i fprm av ett tufft crossfit/cirkelträningspass. PUH! Nu blir det mat säger jag bara!

Och förresten så se till att ladda upp ordentligt med energi idag för nästa veckas utmaning kommer bli tuff 😉 Glad första Advent alla! <3

Annons
2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar