Annons
Annons


A MAGIC LUNCH


helathy-food-1 helathy-food

God morgon mina hjärtan! Hoppas ni sovit gott! Jag har sådan sjuk träningsvärk i mina bröst! haha. Var och körde med min PT igår och vi körde bröst, axlar och mage. Jag har aldrig kört ett bröstpass innan i hela mitt liv då minnaprapat förnjudit mig för jag varit för stel. Men nu jäklar var premiären och aj mina pattar säger jag bara 😀 Berättar mer om hela passet senare idag 🙂

Annons

Efter träningen gick vi och käkade på ett superbra ställe på Gullmarslan. Bor ni i närheten så måste ni gå dit. Kommer ej ihåg vad det heter men det låg precis till vänster om T-banan. Där fick man välja ihop sin egen sallad och jag valde räkor, getost, rödbetor, granatäpple och sojabönor. MUMS säger jag bara så gott och jag äskar att de serverade maten i hinkar! Nepp nu ska jag springa iväg till revisorn och sedan luncha men vi hörs senare idag. Puss, I

//English: Good morning sweeties! Hope you slept well! I have such a pain in my chest after yesterdays workout with my PT. We did chest, shoulders and abs. I have neer done a chest workout before because my chiropractor forbidden me because I have been too rigid. I will tell you ore about the workout later today. After training we went for lunch and I had a salad with shrimps, goat cheese, beets, pomegranates and soy beans. YUMMIE!

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar