Annons
Annons


A MAGIC LUNCH


helathy-food-1 helathy-food

God morgon mina hjärtan! Hoppas ni sovit gott! Jag har sådan sjuk träningsvärk i mina bröst! haha. Var och körde med min PT igår och vi körde bröst, axlar och mage. Jag har aldrig kört ett bröstpass innan i hela mitt liv då minnaprapat förnjudit mig för jag varit för stel. Men nu jäklar var premiären och aj mina pattar säger jag bara 😀 Berättar mer om hela passet senare idag 🙂

Annons

Efter träningen gick vi och käkade på ett superbra ställe på Gullmarslan. Bor ni i närheten så måste ni gå dit. Kommer ej ihåg vad det heter men det låg precis till vänster om T-banan. Där fick man välja ihop sin egen sallad och jag valde räkor, getost, rödbetor, granatäpple och sojabönor. MUMS säger jag bara så gott och jag äskar att de serverade maten i hinkar! Nepp nu ska jag springa iväg till revisorn och sedan luncha men vi hörs senare idag. Puss, I

//English: Good morning sweeties! Hope you slept well! I have such a pain in my chest after yesterdays workout with my PT. We did chest, shoulders and abs. I have neer done a chest workout before because my chiropractor forbidden me because I have been too rigid. I will tell you ore about the workout later today. After training we went for lunch and I had a salad with shrimps, goat cheese, beets, pomegranates and soy beans. YUMMIE!

9 kommentarer till “A MAGIC LUNCH”

  1. Hej Ida! Jag har gjort mitt imupro test och fick en etta på havregryn men snart har det gått tre månader och ettan var ju tre månader att undvika. Kan jag börja äta havregrynsgröt efter tre månader om jag bara äter det en gång i veckan? Sedan undrar jag också hur man går ner i fettprocent? Eller alltså jag är väldigt smal naturligt men jag vill framhäva mina lårmuskler som jag inte tycker syns. Jag tränar för fullt men får inte till formerna på dom dom är fortfarande ”raka”. Kramis

    1. Hej Marie! Ja det borde gå bra att äta havregryn 1 gång i veckan nu. Dock skulle jag köra på glutenfria havregryn. Om du är smal naturligt, har du verkligen fett på låren som döljer musklerna? jag skulle nog tippa på att du kanske skulle böhöva köra tyngre benträning för att få fram formen på musklerna? Det måste jag göra om jag ska få mina att synas 🙂 Kramis

      1. Ahaaa vi finns på stället precis mitt emot haha! Riktigt grymma sallader där också och underbara Bowls 😀 Testa den också någon gång :* KRAM!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar