Annons
Annons


VÅR JULAFTON


Hej vänner! Hoppas ni haft e fantastisk jul! Vi har haft det både supermysig men väldigt jobbigt! Dagen innan julafton åkte vi ut till Nacka för att sova hos mina kusiner och klä granen och på kvällen fick Elvis 40 graders feber stackaren. Tyckte så synd om honom men han sov på mig i stort sett hela kvällen. På julafton mådde han lite bättre men är i sin åskmolnsperiod och är extremt lättretlig. Även fast han är frisk nu är han fortfarande i den fasen och WOW säger jag bara. han blir som en annan bebis. Men det brukar vara i 1-2 v så hoppas det går över snart.

Annons

Men trots utvecklingsfas och feber hade vi stundvis väldigt mysigt! Så kul att min älskade farmor (Elvis gammelfarmor) följde med hela vägen från Åmål.

När tomten kom blev Elvis på bästa humöret och hjälp vad mycket julklappar han fick. Så mycket bra leksaker som han bara älskar!

Av mormor och morfar fick han det här gulliga köket. Så himla kul! Nu kan han fixa där medan jag lagar mat. Perfekt! Hoppas ni alla haft en fin jul. Nu ska jag packa för imorgon drar vi till Spanien. LÄNGTAR!

Vill ni se hur vår jul såg ut så kolla nya vloggen här:

(0)

Kommentarer till “VÅR JULAFTON”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar