Annons


Jag kan inte fatta att vi nu varit 4,5 vecka i Åmål redan och nu är på väg till Marbella?! Vart tog tiden vägen? Kändes som vi precis lämnade Stockholm för en låååång semester i Åmål. Var till och med orolig att vi skulle bli uttråkade efter 1 vecka men inte. Dagarna har vara flugit iväg och Elvis har ÄLSKAT att bio här. Det gör att jag och Alex r ännu mer inne på att köpa hus i Stockholm när vi kommer tillbaka. Så taggad på att det ska komma ut nya objekt på hemnet!

Annons

Men men nu är det bästa att sätta fart här ut mot flygplatsen. Nu blir det hotellfrukost och sedan taxi mot Landvetter. Hörs i Marbella vänner! Puss, I



(0)

3 kommentarer till “”

  1. Jag håller med om att de senaste veckorna har gått jättefort! Kan knappt fatta att det är mindre än en vecka kvar av min semester.

  2. Hej Ida!

    Jag undrar vilken tantramassage det var du pratade om i ”sånt är livet” podden i avsnittet ”vi testar öppet förhållande”? Du pratade om en av de bästa i Sverige, är så intresserad! Samt vart gick du tantra kurs och var det något att rekommendera?

  3. Så härligt med hus! Kolla Järvastaden i Solna om ni vill ha ett mellanting mellan hus och lägenhet med noll renovering. De är nyproducerade hus och du väljer själv all fast inredning. Vi har köpt ett kedjehus med inflyttning nästa år. Perfekt för barnfamiljer!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar